S-a stins din viață Mihai, clujeanul cu suflet de la Asociația pentru Câini de Salvare


Mihai, membrul echipei de căutare și salvare din cadrul echipei Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania s-a stins din viață, după o grea suferință.

Colegii lui au inițiat în ultimele luni o amplă campanie de colectare de donații pentru un tratament scump. Au fost organizate concerte caritabile și s-a donat, dar a fost prea târziu pentru sufletistul Mihai, care alături de câinele lui Diesel a participat la multe misiuni de căutare și salvare. 

Mihai fusese diagnosticat cu cancer, care a recidivat și avea nevoie de 80.000 de euro pentru un tratament revoluționar în Israel. Din păcate a fost prea târziu pentru Mihai.

Ca membri ai unei echipe de căutare și salvare, ne pregătim să facem față unor situații dramatice, dar pentru plecarea prematură a lui Mihai, nu ne-am putut pregăti. Astăzi am pierdut un prieten drag, un coleg de echipă, un om extraordinar, un exemplu de determinare și de dăruire. A venit în echipa noastră ca voluntar acum 3 ani și de la bun început ne-a impresionat prin modestie, seriozitate și bunăvoință. Împreună cu labradorul sau Diesel, formau un duo admirabil. Se înțelegeau din priviri, se supărau și se bucurau , învățau și reușeau împreună. Dragostea lui pentru câini era egalată doar de dragostea pentru oameni. Întotdeauna încerca să ajute înainte să ceară ajutor. Se dăruia ca și cum el avea deja totul! El era cel care ne liniștea atunci când ne îngrijoram pentru sănătatea lui. Ne spunea că el s-a obișnuit deja cu problemele și că nu le mai lasă să îi afecteze viața. Se bucura de fiecare zi în care era sănătos și în care putea face ce dorea. Avea planuri mari și le înfăptuia rând pe rând, cu o tenacitate incredibilă. La cei 28 de ani ai săi, prin exemplul sau, ne-a arătat că important în viață e să ii faci fericiți pe cei din jurul tău și să te bucuri de fiecare lucru și de fiecare zi. Îți mulțumim Mihai Hirișcău pentru grija ce ne-ai purtat-o și îți promitem că vei fi mereu în sufletele noastre și în echipa noastră! Zbor lin înger drag!”, scriu colegii de la Asociația pentru Câini de Salvare Transilvania.

Comentarii Facebook