S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua sesiune a BAC-ului 2012

 

Prima zi în care elevii se pot înscrie pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2012, este 16 iulie. Aceştia la dispoziţie 4 zile, până în 20 iulie.

Astfel în 20 şi 21 august va avea loc evaluarea orală la Limba şi Literatura Română, şi între 20 şi 22 august evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru absolvenţii de liceu aparţinând minorităţilor naţionale.

De asemenea, şi proba la limba de circulaţie internaţională va avea loc în zilele de 21 şi 22 august. În 23 şi 24 august va avea loc evaluarea competenţelor digitale.

 

Incredibil! O elevă din Cluj a luat ZECE la BAC cu doar 3 ore de meditaţie

 

Prima probă scrisă, cea la Limba şi Literatura Română, va fi în 27 august, după care în 28 august va avea loc proba scrisă la limba maternă. În data de 29 august proba obligatorie a profilului, iar în 31 august proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele la toate probele vor fi afişate în 2 septembrie, urmând ca cei nemulţumiţi de notele obţinute să poată depunerea contestaţiile în aceeaşi zi între orele 16.00 şi 20.00.

În 3 şi 4 septembrie va avea loc rezolvarea contestaţiilor, iar rezultatele finale vor fi afişate în 5 septembrie.

 

După contestaţiile de la BAC, la Cluj doar DOUĂ eleve au obţinut nota ZECE

 

Foto: gandul.info

Comentarii Facebook