INCONȘTIENȚĂ! Șoferul unui autocar depășește în viteză TIR pe E60. VEZI cât de aproape a fost de un accident VIDEO


Șoferul unui autocar dă dovadă de inconștiență pe E 60, în județul Cluj. Acesta intră în depășire pe contrasens, în curbă, și numai datorită atenției șoferului care circula din fața a fost evitat un accident.

În imaginile postate de un clujean pe trafictube.ro se vede cum autocarul de culoare verde a depășit în viteză un TIR, care circula regulamentar, fără a ține cont de faptul că vizibilitatea era redusă, fiind în curbă.

 

Din fericire, șoferul care circula din sens opus a frânat la timp și a permis autocarului să revină pe banda regulamentară de mers.

 

Imaginile au atras dezaprobarea utilizatorilor. ”Dupa mine, nu ar trebui doar sa i se ridice permisul. TRANSPORTA OAMENI, pune viata pasagerilor in pericol pentru teribilismele lui adolescentine ... l-as incadra, dupa mine (doar dupa mine, legile nu spun asta!) la tentativa de vatamare corporala grava!! E un act deliberat, e ca si cum as incerca sa te lovesc si tu ai eschiva. Iar cand sunt prinsi, se smiorcaie ca "imi ia painea de la gura copiilor ...". Ca si idiotul de ieri dimineata de a rasturnat autocarul si a omorat o femeie!”, a scris cineva.

 

Ala ce crede ca transporta? saci cu cartofi?”, a scris altcineva.

 

Pieton acroșat de un șofer în Piața Mărăști! VIDEO - SCENA A FOST SURPRINSĂ LIVE


Comentarii Facebook