S-a copiat la BAC si la Cluj! Doi elevi au fost eliminati de la proba de romana VEZI cum au copiat


Doi elevi care au incercat sa copieze la proba scrisa la Limba literatura romana au fost eliminati din examenul de Bacaluareat.

"Colegii nostri au fost vigilenti si au fost eliminati doi candidati pentru frauda. Unul a folosit ciorna si celalalt un ceas un memorie cu afisaj. Au fost eliminati si nu mai au dreptul sa isi dea examenul de Bacalaureat decat peste doua sesiuni. In plus, toate examenele sustinute in actuala sesiune nu sunt recunoscute. Asadar vor mai putea sa isi dea BAC -ul in toamna anului 2012", a declarat pentru Stiri de Cluj Anca Hodorogea, inspectorul general scolar.

 

Profesorii clujeni sustin ca au mai fost tineri care au incercat sa copieze folodins ceasul cu afisaj in urma cu doi ani. "Ceasul cu memorie si afisaj a mai fost folosit cu doi ani in urma. Este foarte performant si poate fi comparat cu un mp3, care inregistreaza texte word si pot fi vizualizate pe ecranul ceasului", a declarat Anca Hodorogea.

 

Cei doi tineri care au fost prinsi in timp ce copiau au sustinut proba de limba romana la Grupul Scolar Huedin si la Colegiul Tehnic "Augustin Maior" din Cluj-Napoca.

 

Proba la Limba si literatura romana a inceput la ora 9.00 si se va incheia la ora 13.00.

Comentarii Facebook