S-a ales piesa cu care ne va reprezenta clujeanca Roxen la Eurovision 2020 VIDEO


Duminică seară a avut loc etapa finală a selecției naționale pentru Eurovision 2020, care va avea loc la Rotterdam.

Astfel, conform noului mecanism de selecție, în Finala Națională s-a ales piesa pe care o va interpreta clujeanca Roxen, desemnată în etapele trecute ca fiind reprezentanta țării noastre în concurs.

Piesa ”Alcohol you” a fost desemnată câștigătoare, dintre cele cinci melodii care au ajuns în faza finală a competiției, aceasta fiind aleasă în proporție egală de public și de juriul de specialitate.

De muzică şi de producţia piesei „Alcohol You” s-a ocupat Viky Red, iar textul a fost scris de Ionuţ Armas şi Breyan Isaac. Breyan Isaac este cântăreţ, compozitor, producător şi pianist american, deţinător al unui premiu Grammy.

Modul în care Roxen transmite această piesă e uluitor, mă surprinde de fiecare dată. O simte şi mă bucur că interpretarea ei a ajuns la public şi la juriu. Vom continua să lucrăm împreună şi vom face tot posibilul să mergem la Rotterdam cu cea mai bună variantă a piesei şi cu un show impresionant”, a declarat Viky Red, producătorul piesei Alcohol You.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă - alături de România - alte 40 de țări.

Comentarii Facebook