Rectorul UBB este inclus în IACE Hall of Fame. Merge în Florida la ceremonie

 

Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, este inclus în ”International Adult and Continuing Education Hall of Fame” și va merge în Florida pentru a participa la ceremonie. 

 

Festivitățile vor avea loc în 19 noiembrie 2013 și vor fi găzduite de ”Walt Disney World Swan and Dolphin Resort”, în Lake Buena Vista, Florida. 

 

Din delegaţia care se va deplasa în Florida face parte şi prof. univ. dr. Dan Lazăr, prorector al UBB responsabil cu finanţarea şi programele europene. 

 

În acest an, 14 personalități ale lumii academice internaționale vor deveni membri ai IACE Hall of Fame.

 

Nominalizările la IACE Hall of Fame au în vedere meritele pe care personalitățile respective le au în domeniul educației continue și a contribuțiilor științifice în domeniile lor de activitate. Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, s-a evidenţiat atât prin lucrările sale ştiinţifice cât prin activitatea de coordonare a mai multor instituţii româneşti şi europene de cultură. 

 

Evenimentul va fi urmat, în perioada 20-22 noiembrie, de o conferință internațională pe tema educației online, organizată de IACE Hall of Fame împreună cu Sloan Consortium.

 

Organizația “The International Adult and Continuing Education Hall of Fame” a fost fondată în 1995 de către profesorul Thurman J.White, la University of Oklahoma Outreach. 

Comentarii Facebook