Răzvan Muzuran, cercetat și pentru furt calificat și conducerea unui autoturism fără permis

 

Autorul accidentului soldat cu trei morți, în Florești, în noaptea de Revelion, a mai fost cercetat și condamnat într-un dosar de furt, și este judecat pentru conducerea unui autoturism fără permis. 

 

Răzvan Muzuran a fost condamnat, în 15 martie 2012, de Tribunalul Cluj la 1 an de închisoare cu suspendare și 2 ani de încercare, pentru săvârvirea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, mai are un proces pe rol privind conducerea unui autoturism fără a deține permis.

 

A săvârşit faptele în termenul de încercare din condamnarea la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind în termenul de încercare. Părăsirea locului accidentului este o infracţiune cu intenţie. Inculpatul a dat dovadă de nepăsare şi a vrut să scape de răspundere şi nicidecum de faptul că o să fie bătut. După ce a parcurs 3 kilometri de la locul accidentului putea să oprească și să sune la poliție. El mai este cercetat în alte două dosare, pentru furt calificat şi conducere fără permis”, se arată în motivarea sentinței de arestare pe 29 de zile, emisă de Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Accidentul soldat cu trei morți s-a produs în noaptea de Revelion, în jurul orei 23.58, pe strada Horea din Florești. Cele trei victime au ieșit pe stradă pentru a aprinde artificii, fiind lovite în plin de autoturismul condus cu viteză de Răzvan Muzuran.

 

Răzvan Muzuran ar fi vrut să se sinucidă după accidentul din noaptea de Revelion

 

 

Șoferul care a omorât 3 oameni în Florești, în noaptea de Revelion, a acționat lucid. S-a cazat la o pensiune după accident

Comentarii Facebook