Răzvan Muzuran ar fi vrut să se sinucidă după accidentul din noaptea de Revelion

 

Tânărul de 20 de ani care a accidentat mortal trei persoane, între care și o fetiță de 3 ani, în noaptea de Revelion, pe strada Horea din Florești, ar fi vrut să se sinucidă.

 

Răzvan Muzuran a mărturisit în fața judecătorilor clujeni, în timpul audierilor, că a fost la un pas să se sinucidă de Anul Nou, după producerea accidentului. ”Am vrut să îmi pun capăt zilelor, dar m-am gândit la fetița mea de 3 luni și am renunțat. Am fost în stare de șoc după comiterea accidentului și nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat”, a declarat Muzuran în fața judecătorilor, conform unor surse judiciare.

 

Această afirmație este confirmată de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca în motivarea sentinței de arestare a tânărului pe 29 de zile. 

 

După ce a comis accidentul, Răzvan Muzuran a abandonat autoturismul pe care l-a condus și s-a cazat la o pensiune din Florești.

 

Accidentul soldat cu trei morți s-a produs în noaptea de Revelion, în jurul orei 23.58, pe strada Horea din Florești. Cele trei victime au ieșit pe stradă pentru a aprinde artificii, fiind lovite în plin de autoturismul condus de Răzvan Muzuran.

 

Șoferul care a omorât 3 oameni în Florești, în noaptea de Revelion, a acționat lucid. S-a cazat la o pensiune după accident

Comentarii Facebook