Duminica 28 Aprilie

Razie pe Piezișă! Câte amenzi au împărțit polițiștii în doar câteva ore


În acest weekend, polițiștii clujeni au derulat o serie de acțiuni în vederea asigurării ordinii și liniștii publice, combaterii faptelor antisociale și verificării respectării legislației în domeniul comerțului. 

În data 25 februarie, în intervalul orar 02.00-05.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de cei ai Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul jandarmilor, pompierilor și a efectivelor de Poliție Locală au efectuat activități de control în localurile publice și în zona adiacentă acestora, situate pe strada Piezișă, Piața Gării, autogara Beta și Piața Liebknecht.

În intervalul de timp menționat au fost legitimate 178 de persoane și aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Tot în acest sfârșit de săptpmână au fost înregistrate și  389 de apeluri prin sistemul S.N.U.A.U  112, fiind necesară intervenția polițiștilor la 115 cazuri.

De altfel, au fost înregistrate 7 apeluri abuzive, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.700 de lei.


Comentarii Facebook