Marti 2 Martie

Razie la Câmpia Turzii pentru verificarea respectării măsurilor impuse de starea de alertă FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale pe raza municipiului Câmpia Turzii, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

In perioada 17-19 iulie a.c, poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au acționat cu efective mărite pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse în contextul stării de alertă”, informează IPJ Cluj.

Au fost derulate verificări la 29 de localuri publice, 10 lăcașuri de cult, dar și în mijloace de transport în comun.

Polițiștii, în colaborare cu jandarmi și funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, au legitimat peste 90 de persoane - conform legii 192/2019, fiind, de asemenea, controlate peste 50 de autovehicule și 9 mijloace de transport în comun.

În urma neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, atât pentru nerespectarea Legii 55/2020, privind măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și în privința nerespectării normelor de convieţuire socială sau de circulație pe drumurile publice.

Comentarii Facebook