Razie în trafic la Cluj-Napoca! S-au dat amenzi de peste 17.000 lei în câteva ore



Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, o serie de controale în trafic la Cluj-Napoca, pe principalele artere de circulaţie.

Poliţiştii rutieri au acţionat, ieri, 11 martie a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru fluidizarea traficului pe principalele artere de circulaţie, astfel încât să fie evitate, pe cât posibil, blocajele rutiere. Totodată, activitatea a avut ca şi scop prevenirea şi combaterea a abaterilor rutiere, cauze ale accidentelor de circulaţie, precum şi depistarea transporturilor ilicite de mărfuri”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Acţiunea s-a axat, cu precădere, pe respectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă şi transportul minorilor în dispozitive de retenţie.

Astfel, în cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 109 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 17.000 de lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 32 au vizat neportul centurii de siguranţă.

De asemenea, au fost reținute 15 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Comentarii Facebook