Razie de noapte în mai multe cartiere din Cluj. Câte amenzi s-au dat FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, serile trecute, o serie de controale de amploare în mai multe cartiere din Cluj-Napoca.

Astfel, conform oamenilor legii, în perioada 29 februarie -  1 martie a.c., în intervalul orar 23.00 – 03.00,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, Secţiile 1, 3, 6 şi 7 Poliţie Cluj – Napoca, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier, au desfăşurat o acţiune cu caracter preventiv în cartierele Bună Ziua, Becaş, Borhanci, Andrei Mureşanu, Sopor şi Gheorgheni din municipiului Cluj – Napoca. Tododată, poliţiştii rutieri au acționat în zonele intens circulate de pe raza municipiului. 

Acţiunea a avut ca scop prevenirea comiterii infracţiunilor de furt, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 104 persoane şi au fost verificate 53 de vehicule. 

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile pulice, dar şi pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

La acţiune au participat jandarmi și polițiști locali.

Comentarii Facebook