Accident cauzat de un clujean beat la volan. Proprietarul mașinii stătea pe scaunul din dreapta


Un bărbat din comuna clujeană Mihai Viteazu s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan și a cauzat un accident rutier.

La data de 29 februarie, a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat pe raza comunei Mihai Viteazu, din județul Cluj, un bărbat în vârstă de 49 ani, care fusese implicat într-un accident rutier  din care au rezultat pagube materiale, pe raza aceleiași localități”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză conducea un autoturism care îi aparținea unui bărbat în vârstă 56 de ani, pasager în momentul producerii accidentului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul testării a relevat o concentrație de  peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, respectiv încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumul public unei persoane despre care se știe că se afla sub influența alcoolului, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. 


Comentarii Facebook