Miercuri 24 Aprilie

Razie de amploare la Cluj-Napoca. Câte amenzi s-au dat într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, o serie de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

”La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii Secţiilor 1 – 7 Poliţie Cluj-Napoca în colaboare cu poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca şi poliţişti din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Cluj-Napoca, au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a infracţiunilor stradale şi prevenirea accidentelor rutiere”, anunță IPJ Cluj.

În cadrul acţiunii au fost vizate zonele pieţelor agroalimentare pentru prevenirea furturilor din autoturisme, din buzunare, genţi sau poşete. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 67 de persoane, au fost controlate 46 de vehicule şi au fost verificate 4 societăţi comerciale. 

Abaterile constatate au impus aplicarea a 19 sancţiuni contravenţionale, 2 pentru abateri de la legislaţia privind comerţul stradal autorizat, conform Legii 12/1990, 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii nr. 61/1991, celelalte 15 fiind aplicate pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare, conform OUG 195/2002. De asemenea, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de conduce pe o perioadă determinată 1 permis de conducere, respectiv pentru conducere sub influenţa alcoolului.



Comentarii Facebook