Miercuri 24 Aprilie

Razie de amploare în trafic la Cluj. S-au dat amenzi de peste 22.000 lei într-o singură zi



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale de amploare în trafic pe raza județului Cluj, aceștia aplâcând peste 170 de amenzi. în valoare de aproximativ 22.000 lei.

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii rutieri au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale, în urma unei ample acţiuni pentru prevenirea şi depistarea neregulilor comise la regimul circulaţiei, desfăşurată pe raza întregului judeţ”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Activităţile s-au organizat pe principalele drumuri naţionale pentru fluidizarea traficului şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. 

Oamenii legii au vizat viteza neregulamentară şi cea neadaptată condiţiilor de trafic, echiparea necorepunzătoare a vehiculelor pentru iarnă, conducerea sub influenţa alcoolului și respectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță.

În cadrul acţiunii, polițiștii au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 22.000 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 125 s-au aplicat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

De asemenea, s-au reţinut 18 permise de conducere, iar pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook