Duminica 28 Aprilie

Razie a poliției pe toate autobuzele din Cluj-Napoca, după ce Știri de Cluj i-a prezentat lui Boc că interlopii își fac de cap în oraș


Poliția clujeană și-a dat peste cap (n.red. Conform unor surse aveau în plan o acțiune, dar mai încolo) planul și a făcut o razie de proporții pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, ca urmare a incidentelor din ultima săptămână.

O tânără de 18 ani a fost pipăită de interlopi și amenințată cu un cuțit și spray cu gaze lacrimogene la finalul săptămânii trecute. într-un troleibuz din Mărăști. Unul dintre agresori, liderul lor, a fost arestat pentru 30 de zile ca urmare a presiunii făcute de reporterii Știri de Cluj.

După câteva zile, un băiat care venea din Someșeni a fost amenințat cu un cuțit de alți trei derbedei. În acest caz, agresorii nu au fost încă identificați.

Poliția Cluj a organizat o razie uriașă în mijloacele de transport și a depistat o serie de oameni certați cu legea. Mașinile au fost postate în dreptul stațiilor de transport în comun pentru a fi prinși fugarii. 

Știri de Cluj i-a cerut și primarului Emil Boc să ia măsuri, pentru că siguranța oamenilor este în pericol, în orașul pe care el îl compară cu Viena, Munchen și Barcelona.

Vom reveni cu detalii despre razie...

Comentarii Facebook