RĂZBUNARE! Constructorul unui cartier rezidențial din Cluj-Napoca a omorât cu JEEP - ul mai multe OI - VIDEO și FOTO

 

Constructorul unui cartier rezidențial din Cluj-Napoca, situat pe strada Voroneț, la capătul Bulevardului Muncii, a intrat cu mașina de teren 4X4 într-o turmă de oi, omorând mai multe animale.

 

Incidentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 19.00. Dan Mitre, cel care a construit mai multe vile pe strada Voroneț, a luat foc când a văzut că în apropierea luxoaselor vile sunt păscute oile. ”Fata mea era cu oile și a început să o amenințe. A intrat cu JEEP -ul pe dealul ăsta și a fugărit animalele. Au ajuns aici, pe drumul ăsta de beton, și a trecut cu mașina prin turma cu 600 de oi și miei. Vreo 4 -5 au fost omorâte și alte 4 sunt rănite”, a povestit Ioan Vințea, proprietarul animalelor. 

 

Bărbatul susține că a mai avut probleme cu dezvoltatorul imobiliar, care a mai lansat amenințări, dar că până acum nu le-a spus în practică.

 

După ce a călcat animalele, Dan Mitre s-a făcut nevăzut și nu a putut fi contactat nici pe telefonul mobil, care a fost închis. 

 

Taică-su a fost directorul la Ferma pomicolă de aici. Îl chema Mitrea, iar el este băiatul și a construit cartierul ăsta”, a mai spus Ioan Vințea.

 

Poliția a fost chemată la locul incidentului și a declanșat o anchetă.

 

Dan Mitre este căutat pentru a explica ce s-a întâmplat.

Comentarii Facebook