Șoferi TERIBILIȘTI în Dej! VIDEO - Pasagerii și ȘOFERII au ieșit pe geamurile laterale, în trafic. Unul s-a crezut SUPERMAN

 

Doi șoferi din Dej au demonstrat cât sunt de inconștienți, conducând haotic pe un drum județean, în timp ce din autoturisme pasagerii erau ieșiți pe geamuri.

 

Scenele au fost filmate pe drumul județean 161D, Dej - Nireș. }n imagini apar două mașini, una fiind condusă de un șofer începător. Cei doi șoferi fie se întreceau, fie mergeau în paralel, ca și când drumul nu le mai ajungea. 

 

De asemenea, pasagerii erau ieșiți pe jumătate din mașini. Unul s-a crezut chiar Superman, ieșind pe geam mai bine de jumătate, până în dreptul șoferului. Alți doi au făcut skandenberg pe plafonul masinii, din mers, conform dejeanul.ro.

 

Nici șoferii nu s-au lăsat mai prejos și, furați de tot ce se întâmpla, au ieșit și ei pe geamuri. Totul a fost postat pe Facebook pentru ca și alții să vadă ce au putut face.

 

Asta am asteptat-o…”, a comentat tânăra care se afla pe filmare. ”N-ai pus tot filmul să se vadă tot…” a scris altul. ”De-acum stim ce sa facem sa scapam de plictiseala”, a mai completat fata din imagini.


drum spre Nires dejeanul.ro de DejeanulRo

Comentarii Facebook