Vitezomanii opriți de Poliția Rutieră Cluj! A fost RECORD de amenzi în acest weekend

 

Polițiștii de la Rutieră au făcut o razie pe drumurile din județ aplicând 401 amenzi, din care 160 pentru depășirea vitezei regulamentare.

 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la suma de 159.3128 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare.

 

În 6 aprilie 2013, la ora 22.30, poliţiştii din cadrul PoliţieiTurda l-au depistat pe TIBERIU S. de 34 ani, din Turda, în timp ce conducea un moped  fără a poseda permis de conducere. 

 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 al. 1  din OUG 195/2002 republicată.

 

Duminică, 7 aprilie, la ora 20.40, poliţiştii din Postului de Poliţie Căpuşu Mare l-au depistat în trafic pe ROBERT A. de 26 ani, din Căpuşu Mic în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere.

 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere de către o persoană pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85 al.1 şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevazută şi pedepsită de art.86 al.1 din O.U.G 195/2002 republicată.

Comentarii Facebook