Răspuns HALUCINANT al Poliției Cluj în cazul de la Florești, unde proprietarul unui câine a fost dus la secție de un polițist, fost rugbist

 

Cazul polițistului din Florești chemat de soție pentru a o apăra de un câine lăsat liber de stăpân a șocat opinia publică. Proprietarul animalului a fost dus la secție, ca ultimul hoț, iar conducerea IPJ Cluj a fost sesizată.

 

Din primele verificări efectuate, a rezultat că incidentul la care se face referire s-a produs în 20.11.2013, în jurul orei 15.20, în comuna Floreşti, pe un teren viran din zona unui supermarket.

 

Poliţistul operativ prezentat în imaginile filmate era în timpul serviciului şi a fost sunat de soţia sa, care i-a relatat că în timp ce se afla cu copiii (gemeni de 9 luni)  la plimbare, s-a speriat de un câine lăsat nesupravegheat de stăpânul său, iar în urma unor discuţii în contradictoriu cu proprietara câinelui, aceasta a ameninţat-o că va da drumul şi celuilalt câine să o muşte.

 

Ofiţerul s-a deplasat la locul indicat şi după ce şi-a declinat calitatea, a solicitat proprietarei câinelui şi unui alt bărbat care o însoţea să se legitimeze. Aceştia s-au împotrivit, afirmând că poliţistul nu este în timpul serviciului, iar femeia a filmat cu un telefon mobil activităţile desfăşurate de poliţist.

 

Poliţistul a solicitat intervenţia unui echipaj din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, moment în care femeia respectivă a luat cei doi câini rasa labrador şi a plecat, fiind identificată ulterior. 

 

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru identificare, acesta neavând asupra sa actul de identitate, iar cu această ocazie a fost avertizat verbal cu privire la respectarea cadrului legal în vigoare.

 

La 20 noiembrie a.c., împotriva proprietarei câinilor a fost formulată o plângere prealabilă privind săvârşirea infracţiunii de ameninţare, plângerea fiind înregistrată la Poliţia municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Investigaţii Criminale. Cercetările în dosar sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. 

 

În legătură cu modul de intervenţie a poliţistului s-a dispus efectuarea de verificări, urmând ca după finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, a precizat, într-un comunicat de presă, conducerea IPJ Cluj.

 

Soția proprietarului de câini a filmat întreaga scenă și l-a si identificat pe polițist. Acesta se numește Nicolae Rus și a fost rugbist la U Cluj.

 

În comunicatul IPJ Cluj nu se spune nimic despre faptul că soacra polițistului a agresat-o pe Moni Aldea, soția proprietarului de câini dus la secție.

 

VEZI ȘI:

Un bărbat din Florești UMILIT de un polițist de la ”JUDICIAR”, acuzat că a făcut abuz de funcție - VIDEO

Bărbatul din Florești, dus ca HOȚII la secție, pentru că își plimba câinele pe câmp - VIDEO

Comentarii Facebook