Sambata 24 Februarie

Un bărbat din Florești UMILIT de un polițist de la ”JUDICIAR”, acuzat că a făcut abuz de funcție - VIDEO

 

Un bărbat din Florești susține că a trăit pe propria piele aroganța unor polițiști care se cred ”Dumnezeu” pe pământ. 

 

O zi minunata in comuna Floresti, unde se pare ca nici pe camp nu mai poti iesi linistit sa iti plimbi cainii.  Adica poti, dar trebuie sa stii clar ca o sa sfarsesti la politie . Pe scurt: am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul. Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenescm, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon . Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam.. In momentul in care am vrut sa plecam de acolo pentru ca nu facusem absolut nimic,organul din video il prinde pe Sebi de brat.Sotia organului si mama sotiei au sarit sa imi ia camera video . De acolo se vede totul. Cam asa decurge o zi obisnuita din viata unui om care iese linistit sa isi plimbe cainii PE CAMP! O sa reeditez povestea, inca tremur de nervi — in Floresti”, a descris scena Sebastian.

 

Soția bărbatului a filmat întreaga scenă, în care se vede cum polițistul de la ”judiciar”, aflat în afara programului, îi cere datele personale pentru a-l verifica. ”Zi data nașterii, că dacă nu chem patrula și te duc la secție”, a spus arogant, polițistul.

----------------------------

UPDATE

 

Am solicitat o anchetă din partea conducerii IPJ Cluj în acest caz. Vom reveni aici cu detalii.

 

Zeci de clujeni ne-au sesizat acest incident, considerat de ei foarte grav și care a tulburat opinia publică și încrederea în polițiști.Comentarii Facebook