Răpire ca în filme la Cluj-Napoca. Polițiștii au spart apartamentul unui bărbat care își sechestrase copilul de 2 ani



Un scenariu demn de filmele de Hollywood a avut loc, duminică, la Cluj. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a intrat, fără drept, în casă peste soția sa și i-a luat copilul în vârstă de doi ani.

În 16.02.2014, ora 08,20, o femeie de 48 ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că soţul său, în vârstă de 56 ani, a pătruns fără drept în imobilul în care locuia, pe raza comunei Căpuşu Mare, judeţul Cluj şi a luat copilul minor în vârstă de aproximativ doi ani, după care s-a îndreptat spre Cluj-Napoca cu un autoturism.

În cel mai scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au deplasat la adresa de domiciliu a soţilor, din municipiul Cluj-Napoca, unde au constatat prezenţa bărbatului în interiorul apartamentului, însă acesta a refuzat orice colaborare cu autorităţile”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul a manifestat un comportament foarte violent, iar pentru a nu pune în pericol copilul, poliţiştii împreună cu specialiştii I.S.U.J. Cluj au pătruns în apartament. Copilul a fost găsit în interiorul apartamentului şi a fost încredinţat mamei.

Din cauza manifestărilor violente ale acestuia, bărbatul a fost imobilizat şi transportat cu ambulanţa pentru tratament de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident şi pentru aplicarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook