Scandal la Turda: Două persoane au ajuns la spital



Un scandal s-a iscat, duminică seara, la Turda, pe strada Intrarea Depoului, între trei bărbați, iar în urma altercației doi dintre ei au ajuns la spital.

În 16.02.2014, ora 18:24, Poliţia municipiului Turda a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Intrarea Depoului din municipiul Turda s-a produs un scandal.

La fața locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a izbucnit un scandal între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 33 ani, din Turda, în urma căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni (o persoană la nivelul spatelui, cealaltă la nivelul unui braţ), fiind agresaţi de către celălalt bărbat, cu un obiect tăietor”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Victimele au fost transportate la UPU Turda pentru a primi îngrijiri medicale, iar în urma examinării medicale, s-a constatat că cele două persoane necesită pentru vindecare 14-16 zile îngriijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Tentativă la Omor”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 188, alin.1, rap.la art. 32 Cod Penal şi „Lovirea sau alte violențe”, faptă prevăzută și pedepsită de art.193,alin.2 Cod Penal.

Comentarii Facebook