Sorin Apostu si-a dat demisia! Acesta a scris si o scrisoare catre clujeni


Sorin Apostu si-a dat demisia, aceasta urmand sa fie depusa in jurul orei 16:00, la Primaria Cluj-Napoca, au declarat surse din cadrul Primariei.

 

Pe langa demisie, Sorin Apostu a scris si o scrisoare catre clujeni, care va fi inmanata primarului interimar, Radu Moisin.

 

In scrisoarea trimisa clujenilor, Apostu a scris ca se desparte de clujeni cu inima impacata. "Am facut tot ce am putut pentru a moderniza capitala Transilvaniei, pentru a face din Cluj-Napoca un exemplu de dezvoltare economica si administrativa. Alaturi de dumneavoastra am construit imaginea unui oras modern pe care intreaga Romanie il priveste cu admiratie. Regret enorm ca nu am putut duce la bun sfarsit tot ceea ce mi-am propus, dar plec din functia de primar cu speranta ca veti ramane uniti in jurul ideii de Cluj European si cu convingerea ca traseul ascendent al acestui minunat oras nu mai poate fi oprit. Cariera mea politica si administrativa se incheie astazi. Voi astepta ca justitia sa-si urmeze cursul si sa imi pot dovedi nevinovatia. Doresc sa multumesc colegilor si tuturor cu care am lucrat intotdeauana cu gandul la binele si dezvoltarea Clujului", a scris primarul suspendat.

 

Demisia lui Sorin Apostu a fost inregistrata la Primaria Cluj-Napoca.

 

Scrisoarea lui Sorin Apostu catre clujeni, dupa demisia scrisa la Gherla: Raman mereu cu Clujul in suflet!

Comentarii Facebook