Miercuri 24 Aprilie

Radu Bica, vicele de la Consiliul Judetean Cluj, arestat pe 29 de zile. Vezi ce a declarat la Curtea de Apel VIDEO

 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, a fost arestat de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj pe 29 de zile. Avocatii acestuia au facut recurs.

 

Radu Bica a fost rezervat la iesirea din sala de judecata, dar a spus totusi ca este nevinovat.

 

"In opinia mea nu este luare de mita. A fost o sesizare din oficiu in acest caz. Consideram ca masura arestarii este nelegala. Exista o serie de contradictii majore", a declarat avocatul Mihai Neamtu.

 

Radu Bica a fost singura persoana care a aparut in fata judecatorilor clujeni, celelalte nume vehiculate in acest dosar, avocatul Bogdan Aldea si femeia de afaceri Aspazia Droniuc, fiind eliberati de procurorii DNA Cluj.

 

 

 

Surse judiciare au declarat pentru Stiri de Cluj ca singura proba a anchetatorilor impotriva lui Radu Bica ar fi o declaratie data de Aspazia Droniuc, administratorul firmei Frarom care ar fi urmat sa obtina contractul de mentenanta la Cluj Arena, care a spus ca banii primiti de Radu Bica, 10.000 de euro, sunt mita.

 

Avocatii lui Radu Bica au precizat ca interceptarile facute in acest caz ar arata ca vicepresedintele CJ Cluj ar fi primit acei bani sub forma de imprumut si nu se pune problema de comiterea unei infractiuni.

 

 

Vezi mai jos toate delatiile despre retinerea lui Radu Bica...

Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a fost retinut de DNA Cluj pentru luare de mita VIDEO

Comentarii Facebook