Incendiu in Manastur, pe strada Sebastian Bornemisa! O vila de lux a ars, iar pagubele sunt imense VIDEO

 

O vila de lux a luat foc pe strada Sebastian Bornemisa, din cartierul Manastur, in jurul orei 22.00. Etajul superior si acoperisul au ars in totalitate.

 

Martorii povestesc ca primele masini de pompieri care au intervenit au ramas fara apa, asa ca a fost nevoie sa vina altele pentru a putea stinge incendiul.

 

"Pompierii nici nu au stiut unde a strada. Practic pe harta strada apare, dar ei nu au stiut de unde sa vina. Nu-i prima oara cand am avut nevoie de salvare si nu au ajuns aici. Iarna nu se poate urca daca e zapada. L-am ajutat pe vecin sa isi scoata copiii si casa a luat foc", a spus un locatar de pe strada Sebastian Bornemisa.

 

Acesta a mai spus ca a fost in repetate randuri in audienta la Primaria Cluj-Napoca, pentru a cere modernizarea strazii. "Am fost de 3-4 ori in audienta la primar si acelasi raspuns l-am primit de fiecare data, ca strada Huedinului este strada privata si nu se poate sa se bage pe ea sa execute lucrari de modernizare. Asta inseamna ca in viitorul apropiat vor mai fi incidente de genul asta si se poate intampla orice. Iarna nu putem urca, avem copii mici. Nu poate urca salvarea si n-am putut urca noi cu masinile noastre", a mai spus locatarul.

 

"A ars acoperisul in proportie de 80-90% si 20% din peretii parterului, avand in vedere ca vila este usor din lemn", a declarat colonelului Dorin Ungur, prim adjunct al inspectorului sef al ISU Cluj.

 

In vila de lux se afla o femeie, iar, din primele cercetari, rezulta ca imobilul a luat foc de la semineu.

Comentarii Facebook