RABLA 2013. La Cluj-Napoca s-au furat piese din mașinile lăsate la REMAT

 

Programul Rabla a început la Cluj-Napoca cu scandal, oamenii fiind inflamați de numărul mic de cupoane disponibile, 40 în oraș și 180 în tot județul.

 

La punctul de lucru REMAT de pe strada Romulus Vuia s-au adunat luni dimineața, în jurul orei 5.00, circa 40 de persoane, care și-au înșirat mașinile în fața centrului încă de acum 2 săptămâni. .

 

Mi-am adus o Dacie 1300 din 1982. Și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul, avem nevoie de o masina noua. Numai ca sunt cam pe locul 20 la rand, asa ca nu prea am sanse sa scap de masina. Nu inteleg cum se pot da zece vouchere la un punct de lucru al Remat cand sunt zeci de proprietari care asteapta sa isi predea masinile? Cineva de la Bucuresti trebuie sa raspunda pentru aceasta situatie, nu sa isi bata joc de noi", a spus Sandu, unul dintre proprietarii aflati cu masina in fata Remat, conform Mediafax.

 

Alte persoane susțin că cineva a furat bateriile și alte piese din mașini. ”Am rămas fără baterie și mai sunt alții care sunt fără radiatoare sau rezervor la mașină. Unii au cauciucurile tăiate. E absurd unde am ajuns”, a povestit și Ovidiu.

 

Intrarea în centrul de pe strada Romulus Vuia a fost blocată duminică noaptea de unii oameni care stau la rând și de 3 zile pentru a fi siguri că vor prinde un loc. 

 

Pentru programul RABLA, care incepe luni dimineata, au fost alocate mai putine vouchere fata de anii trecuti - 20.000 de tichete, fata de 45.000 in 2012.

 

Pentru un vehicul mai vechi de 10 ani, proprietarul va primi un tichet valoric. Voucherul reprezinta reducerea de 6.500 de lei din pretul unei masini noi.

 

Voucherele RABLA sunt date la Cluj pe pile și relații. O clujeancă a simțit cum lucrează ”mafia”, când a vrut să predea o mașină

Comentarii Facebook