Puțin public la două festivaluri care au loc la Cluj în acest weekend. S-a săturat lumea de evenimente? - VIDEO și FOTO


Clujul are în acest weekend două evenimente de tip festival, unul la Gilău și altul în Baciu. Fiecare dintre acetea nu au adunat vineri după-amiaza și seara mai mult de 500 de oameni în fața scenelor, fiind un interes nepermis de scăzut pentru evenimentele care au loc la Cluj.

Nu este exclus ca pe parcursul zilei să fi fost mai multă lume, dar seara publicul nu era cel pe care îl așteptau organizatorii.

Unul dintre evenimente este Rock the Camp, de la Gilău, un festival rock organizat în locația Camping Eldorado. Vineri, au cântat Luna Amară, Speak Floyd, CASH și Wild Angels. Seara, în fața scenei erau circa 500 de persoane. Probabil că sâmbătă, 9 iulie, va fi mai plin.

Al doilea eveniment are loc la Baciu, Produs de Cluj, care este gratuit, plătit din banii Consiliului Județean Cluj. Vineri după-amiaza, locația era foarte bine organizată, dar lipsea publicul, elementul principal.

Este greu de explicat de unde lipsa de interes pentru aceste evenimente, cazurile nefiind singulare. Au mai fost evenimente în ultimul an, de care publicul nu a fost interesat.

Posibile cauze!

Clujenii s-a săturat de festivaluri, au fost prea multe în ultimii ani, pandemia a schimbat stilul de viață al oamenilor sau totul s-a scumpit peste măsură de mult?

Comentarii Facebook