Cum a fost „țepuit” un șofer, după ce a alimentat într-o benzinărie din Cluj. „Ați plătit cu card de euro, de asta!”


Ce a pățit un șofer după ce a alimentat cu motorină de la o benzinărie din Cluj? A ajuns să plătească și a a avut parte de o surpriză neplăcută. 

Prețul carburanților s-a plafonat cu 50 de bani/litru, însă reducerea pare că nu se aplică la toate benzinăriile din țară. Un șofer din Cluj s-a convins de faptul că motive și pretexte se găsesc peste tot, înclusiv la câțiva km de municipiul Cluj-Napoca. 

Cum a fost „țepuit” un șofer după ce a alimentat într-o benzinărie din Cluj

Acesta a alimentat la o benzinărie din localitatea Luna de Sus, iar când a ajuns la casă, pentru a achita, șoferul și-a dat seama că nu i s-a aplicat reducerea de 50 de bani.

Am alimentat şi deşi erau afişe că reducerea se face la casă, după ce am achitat am observat că, bineînţeles, reducerea nu a fost acordată”, declară clujeanul. 

 Explicația casierului l-a uimit pe clujean

M-am intors sa le spun şi răspunsul a fost “aţi plătit cu card de euro de asta. Le-am explicat că indiferent de modul de plată, pe bon ar fi trebuit să apară reducerea şi suma totală ar fi trebuit să fie mai mică (matematica elementară: când scazi ceva îţi rămâne mai puţin)”, a mai explicat acesta. 

A venit o altă persoană şi apoi cineva din spate de la birouri care mi-a spus că procedura de stornare este una complicată şi că preferă să îmi dea bani cash fără nicio dovadă că mi-au dat diferenţa. Acum mă întreb câte persoane verifică dacă li se face reducerea? Şi de ce nu se face stornarea legal prin înapoierea diferenţei pe card asumându-şi greşeala făcută?”, a mai spus păgubitul, potrivit zcj.ro. 


Comentarii Facebook