Provocare inedită pentru studenții și profesorii unei facultăți din Cluj: Ziua fără ghiozdan. Care este scopul provocării


Studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Cluj-Napoca sunt invitați să vină la facultate fără ghiozdane, joi, 26 mai. 

Acest eveniment presupune o zi în care studenții și profesorii merg la facultate fără rucsacuri, genți, poșete, purtând toate cărțile, caietele și tot ce ar conține acestea, în mâini sau în pungi de plastic, coșuri de cumpărături, etc. Practic fiecare este liber să-și înlocuiască geanta cu orice”, au explicat organizatorii ineditului și haiosului eveniment. 

fara ghiozdane.jpg

Organizăm acest eveniment pentru a crește gradul de conștientizare pentru milioanele de copii din întreaga lume care trebuie să meargă pe jos kilometri întregi la școală purtând cărțile și rechizitele școlare în mâini sau în pungi de plastic pentru că nu își permit un rucsac”, au mai explicat organizatorii. 

Pentru a face și mai mult „haz de necaz”, organizatorii le-au cerut chiar și profesorilor să respecte regula de a merge fără geantă sau rucsac la cursuri. Găsirea unei alterntive pentru a duce cărțile și caietele la facultate va deveni o adevărată provocare pentru toți cei care vor participa la cursurile de joi. 

Comentarii Facebook