Protestele s-au mutat in Marasti: "Haideti cu noi, ca suferiti si voi". Miercuri se duc in Manastur FOTO si VIDEO


Manifestantii si-au extins marti seara aria protestelor si au mers pana in cartierul Marasti, unde au continuat sa scandeze lozinci impotriva actualei puteri si a clasei politice.

Protestatarii au pornit din Piata Unirii spre Piata Avram Iancu, unde au jucat hora Unirii, iar apoi au pornit spre cartierul Marasti pe Calea Dorobantilor. Cand au ajuns in dreptul Palatului de Justitie manifestantii au scandat "La puscarie, Basescu la puscarie", "PDL nu uita si Gherla este casa ta".

De aici oamenii au mers pana la sensul giratoriu din Piata Marasti, unde au facut cale intoarsa spre centru pe Bulevardul 21 Decembrie. Pe traseu politia a eliberat doua benzi pe sensul de mers spre centrul orasului pe care au circulat manifestantii.

Acestia au facut apel la oameni sa li se alature, scandand "Nu stati pe balcoane, ca muriti de foame", "Nu stati acasa, daca va pasa", "Haideti cu noi, ca suferiti si voi".

Protestatarii au anuntat ca miercuri vor colinda cartierul Manastur, unde sprea sa se alature protestelor cati mai multi clujeni.

Comentarii Facebook