Proprietarul cailor confiscați în Florești a plătit amenda. Măsura are efect - FOTO


Proprietarul cailor confiscați în Florești a reacționat rapid, după ce animalele au fost ridicate. Acesta s-a dus și a achitat amenda și cheltuielile. 

S-a plătit transportul, hrana zilnică, îngrijirea veterinară și amenda”, a explicat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu. Acesta a spus că proprietarul cailor a achitat suma de 2000 de lei, câte 1000 de lei pentru un cal.

Din păcate, suntem obligați să recurgem la acest tip de acțiuni.

Primarul comunei spune că „animale care se plimbă nestingherite pe domeniul public și care pun în pericol siguranța traficului, sunt incompatibile cu statutul pe care Floreștiul se zbate să îl câștige: acela al unei urbe moderne. Floreștiul este o comunitate cu profil urban, parte a Zonei Metropolitane Cluj.

Am primit multe sesizări din partea voastră cu privire la cazurile în care animale au făcut pagube, au pus în pericol siguranța traficului și au murdărit străzile din Florești.

Îmi pare rău că nu am reușit să acționăm mai repede dar am fost obligați să creăm mai întâi cadrul legislativ și să încheiem protocoalele necesare pentru a trece la ridicarea animalelor nesupravegheate.

Îi rog pe toți proprietarii de animale, mici și mari, să nu mai lase animalele în afara proprietații lor, nesupravegheate.

Vom continua să luăm măsurile necesare pentru a schimba fața Floreștiului”, a declarat Pivariu.

Comentarii Facebook