Strada Eroilor va avea o bandă în plus. Floreștiul va avea primul bulevard - FOTO


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că strada Eroilor va avea o bandă în plus li va trece la nivelul de bulevard. 

Am primit de curând adresa de la Ministerul Dezvoltării, prin care ni se permite să adăugăm o bandă în plus pe strada Eroilor. Este un proiect finanțat prin PNDL și am primit acordul pentru a adăuga încă o bandă și a modifica proiectul. Acum se face documentația care stă la baza licitației. În 30 de zile va fi finalizată și apoi putem scoate la licitație proiectarea și execuția, cu o bandă în plus, cu pistă de biciclete, cu trotuar. Va arăta așa cum trebuie să fie un bulevard”, a explicat primarul Bogdan Pivariu.

Execuția nu va fi una ușoară, pentru că sunt unele probleme. Documentația va ține cont de acestea, iar până la urmă strada Eroilor va fi așa cum trebuie”, a mai spus primarul Pivariu.

În mandatul fostului primar, când s-a dat drumul lucrărilor, strada Eroilor urma să aibă numai trei benzi, două pentru trafic și una de parcare longitudinala de 2,5 metri. De asemenea, trotuarele prevăzute aveau 2,5 – 3 metri lățime și o pistă de biciclete de 2,2 metri. 

Acum, strada ar urma să aibp patru benzi, câte două pe fiecare sens, proiectul urmând să fie schimbat, după ce contractul cu firma Napoca a fost rupt din cauza întârzierilor. 

Comentarii Facebook