„Proprietarii nu locuiesc aici și chiriașii se folosesc de parcări”. Conflict între vecini din cauza parcărilor în Gheorgheni


Anual se depun zeci de mii de cereri pentru un loc de parcare la Cluj și cum nu există loc pentru toată lumea, unii clujenii au început să-și „pârască” vecinii care le oferă locul de parcare chiriașilor. 

Este și cazul locatarilor unui bloc din Gheorgheni care au sesizat Primăria Cluj că vecinii care nu locuiesc de ceva vreme pe Aleea Herculane nr.3 le închiriază cele două parcări pe care le dețin chiriașilor. 

„Locuiesc pe strada Aleea Herculane nr.3. Vreau să fac o sesizare în legătură cu două parcări, proprietarii nu locuiesc aici și chiriașii se folosesc de aceste parcări, de câțiva ani. O să vă atașez și dovada în acest sens”, se arată într-o sesizare pentru autoritățile locale.

Amintim că, dimineața zilei de miercuri a început cu scandal la Primăria Cluj-Napoca, unde au fost cozi infernale după ce zeci de clujeni au venit să-și depună cererile pentru a obține un loc de parcare. Totul ar fi pornit din cauza unui bărbat care a încercat să pătrundă în clădire, fără să stea la rând, pentru că a venit cu copilul.

Oamenii s-au trezit cu noaptea în cap ca să își poate depune primii cererea pentru un loc de parcare, unii așezându-se la coadă de la 3-4 dimineața, dar la ora deschiderii ghișeelor a apărut și clujeanul cu copilul care a cerut să se respecte legea și să fie lăsat să intre în față.

Vezi și: Un clujean și-a târât după el copilul la coada de la parcări, numai ca să intre primul să depună cererea, conform unei legi ABERANTE

Comentarii Facebook