Prognoza meteo 30 ianuarie - 5 februarie în Cluj-Napoca: Temperaturile scad semnificativ, iar ninsoarea își face din nou apariția


Scad semnificativ temperaturile în această săptămână la Cluj. Minimele vor rămâne sub pragul înghețului. 

După ce abia  în urmă cu trei zile au avut parte de prima ninsoare din această iarnă, clujenii se vor putea bucura de zăpadă și în perioada 30 ianuarie-5 februarie. Potrivit meteorologilor, minimele vor rămâne sub pragul înghețului. 

Prognoza meteo 30 ianuarie - 5 februarie în Cluj-Napoca

  • Luni, 30 ianuarie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei maxima va fi de un grad Celsius, iar noaptea sunt așteptate -2 grade Celsius. Șansele de precipitații pentru ziua de luni sunt de 25%. Noaptea vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare, șansele fiind de 90%.
  • Marți, 31 ianuarie, șansele de ninsoare vor fi mai ridicate (84%). Temperatura maximă 4 grade Celsius, iar temperatura minimă -4 grade. Pe lângă ninsorile anunțate, vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (44 km/h).
  • Miercuri, 1 februarie, șansele de ninsoare rămân la fel de ridicate ca și în ziua precedentă. Pe timpul zilei maxima va fi de 4 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperaturile vor coborî în jurul valorii de -2 grade Celsius.
  • Joi, 2 februarie, vor fi 2 grade Celsius pe timpul zilei și -2 grade pe timpul nopții. Șansele de precipitații vor fi de 25%, iar soarele va fi scump la vedere, cerul fiind în totalitate acoperit de nori.
  • Vineri, 3 februarie, nu scăpăm de temperaturile negative pe timpul nopții. Maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -5 grade Celsius.
  • Sâmbătă, 4 februarie, ninsorile se întorc în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 65%. Cerul va fi în totalitate acoperit de nori. De asemenea, va fi un singur grad Celsius pe timpul zilei și -7 grade pe timpul nopții. Totodată, vântul va sufla cu putere pe tot parcursul zilei (56 km/h).
  • Duminicpă, 5 februarie, scad șansele de ninsoare, însă temperaturile rămân scăzute. Maxima zilei va fi de 0 grade Celsius, în timp ce minima va coborî la -8 grade Celsius.

Comentarii Facebook