Topograf din Bistrița-Năsăud, JEFUIT pe un drum din județul Cluj de aparatură în valoare de 8.500 euro


Caz halucinant în județul Cluj. Un topograf din Bistrița-Năsăud, care lucra pe un drum județean din Cluj, a fost lăsat fără un aparat GPS de 8.500 de euro. Hoțul a fost prins în timp ce încerca să vândă aparatul într-o parcare de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că în timp ce efectua măsurători topografice pe drumul județean 161 în apropierea localității Gădălin, din comuna Jucu, persoane necunoscute  i-ar fi fost sustras aparatul GPS și câteva accesorii, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.500 de euro.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat verificările necesare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în cursul zilei de 26 ianuarie a.c., în urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat în flagrant pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, chiar în timp ce ar fi încercat să opereze vânzarea aparaturii, într-o parcare de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.”, anunță IPJ Cluj.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Comentarii Facebook