Probleme în Mănăștur din cauza mașinilor parcate ilegal. Clujenii se revoltă: „Aveți rude care parchează în acel loc și din acest motiv nu aplicați legea?”


Problema parcărilor ilegale în cartierul Mănăștur, cel mai aglomerat cartier al Clujului, a provocat o mare nemulțumire în rândul locuitorilor, aceștia revoltându-se față de aparenta lipsă de acțiune a autorităților locale. 

Clujenii acuză că mașinile parcate ilegal creează blocaje și dificultăți în circulația rutieră, iar situația pare să se agraveze odată cu trecerea timpului. 

„Deschid a cincea sesizare pe același subiect, situație pe care se pare că NU vreți sa o remediați și nu vă pasă de cetățeni. În continuare o bandă de pe strada Primăverii până la intersecția cu strada Răvașului este blocată de mașini parcate. 

Semnele de circulație cu "Oprirea interzisă" + "Atenție, Se ridica autovehiculul" sunt degeaba? De ce nu ridicați mașinile parcate abuziv pe banda de circulație? Aveți rude / prieteni care parchează în acel loc și din acest motiv nu aplicați legea? 

Culmea că în alte zone nu vă sfiiți să ridicați mașinile. La toate sesizările ne oferiți același răspuns cu copy-paste, însă nu faceți nimic decât sa puneți niște avertismente pe mașinile parcate. Toți participanții la trafic trebuie sa sufere din cauza ca nu luați măsuri și se circulă doar pe o banda de mers din cele 2 existente”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook