Fostul cameraman al lui Boc face un nou bloc, în Mărăști. Dispare un magazin cunoscut și apare un bloc cu mai multe etaje


Fostul cameraman al lui Emil Boc, în perioada în care acesta a fost premier, ridică un nou bloc în Cluj-Napoca, mai precis în cartierul Mărăști. Într-o perioadă în care autorizațiile de construcție se emit greu și piața imobiliară este în declin, Ovidiu Moldovan, cunoscut sub numele de ”Didu”, se încumetă să ceară autorizație de construcție. 

Blocul lui ”Didu” va fi ridicat pe un teren extrem de scump, de la intesecția străzilor Buftea și Scorțarilor (unde acum este magazinul Oncos), unde metrul pătrat este de 1600 de euro mp. Acum, pe un site de anunțuri se vinde o parcelă de 900 de mp cu 1,5 milioane de euro. Avantajul zonei este că nu mai trebuie tot felul de documente, fiind zonă urbanizată, unde se poate construi. Apartamentele acolo sunt o avere, pentru că vorbim de locuințe care se vor vinde cu 2500 - 3000 de euro mp, așa că ”Didu” va face o afacere bună. 

Imobilul va avea circa 50 de apartamente, 5 etaje + un etaj retras, iar la parter vor fi spații comerciale. Blocul va avea la etajele unu și doi birouri și un mic hotel. În total vor fi 69 de locuri de parcare, dintre care 50 în subteran.

Proiectul este în consultare publică pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca și cei interesați pot să depună obiecțiuni.

Capture1.JPG

Comentarii Facebook