Probleme ale chiriașilor în Cluj: Am gândaci după 3 săptămâni de la mutare. Proprietarul ridică din umeri! Ce să fac?


Problema gândacilor în locuințele de la bloc este una constantă. Nesimțirea unor proprietari de locuințe care refuză să se implice pare a fi la fel. 

Sunt chiriaș și m-am mutat într-un apartament acum 3 săptămâni. La câteva zile după ce m-am mutat am sesizat câțiva gândaci de bucătărie. Am cumpărat câteva soluții din banii mei deoarece proprietarul nu vrea să ia măsuri în această privință, dar acestea nu au avut efect. Țin să menționez că proprietarul a evitat să specifice existența gândacilor de la început deși este invazie în bloc (pe scară s-a făcut deratizare, dar trebuie făcută și individual în apartamente). Întrebarea mea este dacă e normal ca eu să suport cheltuielile privind deratizarea si soluțiile pentru gândaci?”, a precizat chiriașul.

Clujenii de pe un grup de chirii i-au spus să își facă rapid bagajul. 

Și eu am avut probleme cu gândacii într-o garsonieră de pe Cernei, unde la fel, am avut probleme cu proprietara (care la final m-a acuzat pe mine că am adus gândaci acolo). Sfatul meu, mută-te”, l-a sfătuit cineva.

În cazul în care aveți contract de închiriere, acolo pot fi stipulate toate obligațiile părților. Una dintre acestea poate să prevadă acoperirea cheltuielilor în cazul în care apar rozătoare, gândaci sau alte evenimente neprevăzute. 

Comentarii Facebook