Cocalarii cu BMW au blocat intrarea la mall -ul din Florești: Sâmbăta nu vin, pentru că sunt la taraba de la Oser - FOTO


Un grup de BMW -uri a fost fotografiat parcat în ușa principală a Mall -ului din Florești. Deși de ani de zile se vorbește despre aceste probleme, până acum nu s-a găsit nicio soluție în parcarea de la Vivo.

Șoferii surprind incidentul, dar nimeni nu ia măsuri, pentru a-i pune la punct pe nesimțiți. Numărul acestora parcă s-a mai diminuat, dar fără un ”braț” dur al legii nu vor dispărea cu desăvârșire. 

”La cate restaurante bune sunt în Cluj... Ar fi păcat sa nu bagi iti bagi botul în shaorma de la food court ... mai ales ca iti si poți etala bolidu și altfel iti tihneste și se aseaza maioneza cand vezi cum se uita sarakii. De menționat ca Sambata nu ii vezi la Food Court ca sunt la taraba cu mici de la oser, acolo servesc un Prosecco”, a comentat un internaut. 

”În cazuri de genul ăsta, se merge la biroul informații sa anunte politia.. simplu. Am procedat la fel si au venit si au dat amenzi. Asta este rezolvarea cuminte.. care îi doare la patina pe astfel de specimene.

Rezolvarea de nivelul lor este sa mergem vreo 20 cu motoarele și sa le parcam în jurul lor cum este parcare moto. Educație cu forța”, a mai spus cineva.

Comentarii Facebook