Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, îndeamnă cetățenii să contribuie cu donații pentru ucraineni. Vezi unde se colectează donațiile


Primarul comunei Florești, Bodan Pivariu, a lansat astăzi, 25 februarie, un apel de solidaritate, adresat tuturor persoanelor din localitatea clujeană, organizațiilor non guvernamentale și agenților economici, dar și comunităților religioase care doresc să se alăture într-un proiect de suflet și de întrajutorare a poporului din Ucraina. 

Vă rog să ne fiți alături într-o acțiune cu caracter umanitar care presupune colectarea de mărfuri alimentare (neperisabile) și nealimentare, produse de igienă de primă necesitate, dar și pături sau pachete care să conțină articole de încălțăminte și vestimentare care vor fi destinate ajutorării persoanelor afectate de conflictul din Ucraina”, a declarat primarul Floreștiului.

Programul de primire a donațiilor este incepand de azi între orele 10:00 – 20:00, la sediul Casei de Cultură Florești, de pe strada Avram Iancu nr 142”, a mai adăugat edilul. 

Relații suplimentare și clarificări puteți obține la nr de telefon 0734778245 – Cristian Senteș.


Comentarii Facebook