Miercuri 24 Aprilie

Primarul din Gilau despre politistii batuti de tigani: "In America ii impuscau pentru ce au facut!"


Primarul comunei Gilau, Dumitru Sfarlea, a declarat ca politistii ar trebui sa aiba legea de partea lor pentru a se putea apara de rromii care "fac pe nebunii".

"Oamenii mi-au povestit ca un rrom, care era urmarit de politie, a intrat cu masina in parcare la Profi, unde a fost oprit de politisti. S-a opus si a fost o mica altercatie in care a fost implicat si unchiul tanarului. Ultimul a fost retinut si tanarul a fugit. Oricum e destul de rau ca legile in Romania permit asa ceva. In America, daca nu pui mainile pe volan cand te-a oprit politia si faci un gest brusc te poate impusca pe loc", a declarat Dumitru Sfarlea.

Primarul din Gilau sustine ca si legile din Romania ar trebui modificate, pentru a-i calma pe rromi. "Eu am in comuna 1000 de rromi. Sunt instariti si fac pe nebunii. Eu zic ca legislatia trebuie sa fie mai severa. Nu este normal sa bati politistii si dupa aceea sa si scapi. Prea multe drepturi au rromii si autoritatile deloc. In alte tari i-au pus cu botul pe labe si nu fac pe nebunii. Eu stiu din America, ca am afost acolo, cand te-a oprit politia nu mai misti", a mai spus Sfarlea.

Miercuri dupa-amiaza, patru politisti au fost agresati de doi rromi in centrul comunei Gilau. Unul dintre batausi a fost retinut, iar altul este cautat.

 

Vezi si...

Patru politisti agresati in Gilau de doi tigani!

Comentarii Facebook