Primăria va mai demola 3.500 de garaje în oraș. Viceprimarul Clujului: „Și l-a demolat benevol, primește automat loc de parcare”


Primăria continuă acțiunea de demolare a garajelor și în următorul an. Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, spune că ar mai fi aproximativ 3.500 la nivelul municipiului Cluj-Napoca care ar trebui demolate, iar în locul acestora se vor face locuri de parcare.

„Pot să spun că dacă luăm o medie de 1.000 de garaje desființate, vor rezulta un plus pe medie de 220 de locuri de parcare. Aș vrea să fac o mențiune pentru că am văzut că se fac confuzii. 

Cel care a avut un garaj și a avut un contract cu serviciul de parcări, pe care și l-a demolat benevol, primește automat loc de parcare fără a mai fi necesară depunerea unei cereri. Noi am început demolarea garajelor din anul 2018. 

Sunt demolate până în prezent 6.800 de garaje. Am avut peste 10.000 de garaje, deci ar mai fi aproximativ 3.500 la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Vom continua și în anii următori acest proces de demolare a garajelor”, a declarat la ZIUA LIVE, viceprimarul Clujului.

Un clujean care locuiește în Mănăștur amenință Primăria Cluj cu judecata după ce a rămas fără un loc de parcare, deși și-a demolat garajul pe propria cheltuială. În sesizare, acesta precizează că autoritățile locale motivează decizia prin faptul că locurile s-au acordat în funcție de ordinea depunerii la începutul anului. 

Vezi și: Un clujean amenință cu judecata Primăria. A desființat garajul pe cheltuială proprie și a rămas fără loc de parcare: „Au susținut că vom avea prioritate”


Comentarii Facebook