Un clujean amenință cu judecata Primăria. A desființat garajul pe cheltuială proprie și a rămas fără loc de parcare: „Au susținut că vom avea prioritate”


Un clujean care locuiește în Mănăștur amenință Primăria Cluj cu judecata după ce a rămas fără un loc de parcare, deși și-a demolat garajul pe propria cheltuială. În sesizare, acesta precizează că autoritățile locale motivează decizia prin faptul că locurile s-au acordat în funcție de ordinea depunerii la începutul anului. 

Bărbatul ar fi primit somația în aprilie, așadar nu ar fi putut depune cerere pentru un nou loc de parcare în luna ianuarie. 

„În urma desființării garajelor de pe strada Vidraru nr 13-15 zona bloc C3 și a lucrărilor de amenajare, nu am primit un loc de parcare din cele noi, motivând că au fost luate în ordinea depunerii, de la începutul anului, deși am cerere depusă în momentul în care am primit somație de demolare a acestor garaje. 

Menționez că garajul a fost desființat pe cheltuiala proprie, în termenul menționat în somație, la ora desființării nu aveam cum să depun cerere în ianuarie cum mi se cere întrucât somația am primit-o în aprilie. 

Menționez de asemenea că garajul a avut contract de închiriere nr. 5600/1996 și actul adițional 1/1999 în perioada 1996 - 2018, cand de la sine Serviciul Parcari ne-a trecut la plata pe baza de Fișa de calcul, din cauza unor divergențe privind autorizatia de constructie a acestora.

Menționez că nu dorim conflicte, decât un simplu loc de parcare nou. În caz contrar vom acționa în judecata Primăria Cluj-Napoca, Serviciul Parcari, pentru atribuirea unui loc de parcare. Am atașat poze cu documentele cu privire la desființarea garajelor, în toata aceasta perioada reprezentanții Poliției Locale și Primăriei au sustinut ca proprietarii de garaje vor avea prioritate la atribuirea locurilor noi de parcare dacă desfiinteaza garajele pe cheltuiala proprie”, a transmis clujeanul în sesizare pentru Primăria Cluj. 

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook