Primaria din Bontida, inchisa pentru un chef. Vezi ce a patit un clujean VIDEO


Un clujean a trait o experienta neplacuta la Primaria din Bontida, situatie regasita de altfel in multe locuri in Romania, in administratia locala. Angajatii petreceau si ghiseele erau inchise.

"M-am dus la Primaria Bontida cu gandul de a obtine un document. Precum se vede in filmare atat la ghisee, cat si la alte departamente era gol, usile inchise. Se putea intra pe hol, dar nu si in birourile de relatii cu clientii desi era in orar. Stau ce stau, am zis ca poate fi vorba de vreo necesitate fiziologica a angajatei. Stau 30 de minute, bat pe la toate usile si peste tot inchis.... Primaria abandonata?", s-a intrebat clujeanul.

"La un moment dat, coboara o tanti si intra in unul din birouri. O intreb ce se petrece, imi spune ca imediat... Dupa care urla primarul 'Tu Marie (sau cum o chema pe aia) hai sus odata!'. A plecat femeia si gata. Abandon din nou. Deci Primaria a fost abandonata timp de o ora. Stateau oamenii pe acolo ca in Gara... Dupa care s-au lasat pagubasi. Ideea e ca o institutie publica a fost abandonata integral... De ce? Simplu. Ma duc sus la primar, biroul gol... Aud voci ca in bar. Ma duc in sala de consiliu si ce gasesc? Toata suflarea din Primarie petrecea frate ca la bar, fum de tigara, tort, mancare, masa plina... Am intrebat: 'Dar totusi, se munceste sau se petrece?'. 'Venim imediat!'. Fiind deranjate doamnele, au coborate 3 sa vada ce si cum, cu o scarba de parca imi faceau un favor", ne-a scris Zoli, un cititor Stiri de Cluj, care a realizat si filmarile.


"Mi se pare foarte grav sa iti parasesti postul si sa petreci in institutia publica in timpul orelor de lucru... In frunte cu primarul", a mai spus clujeanul.



In tot aceste timp, masina primarului, un VW Passat era parcat in fata Primariei din Bontida, iar pe holul de la intrare era scris "Nimeni nu e mai presus de lege!".

 

Daca ati surprins evenimente care pot reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii Reporter!"

Comentarii Facebook