Incendiu la liceul Brassai. Toti elevii au fost evacuati FOTO

 

Toti elevii liceului Samuel Brassai au fost evacuati dupa ce un incendiu a avut loc intr-o incapere din incinta cladirii.

Dupa ce incaperea a luat foc, personalul liceului a incercat sa stinga incendiul cu furtunele de apa din dotarea scolii si cu extintoare. Incendiul s-a produs din cauza unui tablou electric, intr-o sala de la parterul cladirii.


"Incendiul s-a produs in jurul orei 14.30 din cauza unui scurt circuit de la un tablou electric. Toti elevii liceului au fost trimisi acasa. Am sunat la pompieri dar deja am rezolvat problema cu un stingator. Pagubele materiale care s-au inregistrat sunt minime", a declarat Kosa Maria, directorul Liceului Brassai Samuel.

 

Pompierii nu au fost solicitati pentru a stinge incendiul, conducerea scolii preferand aplaneze situatia cu ajutorul personalului din scoala.

 

"Noi am fost anuntati telefonic in jurul orei 15.00, cand conducerea scolii ne-a solicitat sa trimitem un echipaj pentru a constata de la ce a pornit incendiul", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Andrei Biris.

Comentarii Facebook