Pozele pentru care sunt exmatriculați și sancționați elevii din Cluj de la Liceul Gheorghe Șincai - FOTO

 

Un consilier local din Cluj-Napoca a postat pe Facebook fotografiile pentru care au fost exmatriculați - obligați să se mute disciplinar și sancționați elevii de la Liceul Gheorghe Șincai.

 

Pentru ce "poze" sunt sanctionati in jur de 200 de elevi de la Liceul Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca. Se discuta exmatricularea mai multor elevi pentru ca au postat pe grup de Facebok poze de tipul asta(doi urmeaza sa fie exmatriculati-transferati disciplinar cu imposibilitate de revenire, au fost informati verbal asteapta decizia scrisa). Mi se pare exagerat!

 

Consiliul Local are trei reprezentanti in Consiliul de Administratie al liceului. Cred ca se impune ca ei sa prezinte un punct de vedere in Consiliul Local.

Daca pentru aceste poze sunt exmatriculati elevii dintr-unul din cele mai bune licee din Cluj atunci in curand ii exmatriculam si pentru ca zambesc”, a scris pe Facebook consilierul local Ioan Bîldea.

 

Conducerea școlii a spus că nu a fost nimeni exmatriculat, dar doi elevi sunt obligați să se mute la altă școală pentru că nu mai au ce căuta în Liceul Teoretic ”Gheorghe Șincai”.

 

VEZI fotografiile DEOCHEATE pentru care au fost exmatriculați elevii de la Gheorghe Șincai - FOTO

 

Alți circa 70 au notele scăzute la purtare și au fost purtați prin comisii disciplinare pentru fotografiile prenzetate de consilierul Ioan Bîldea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook