Cum sunt ȚEPUIȚI bătrânii la Cluj! Atenție la prezentările MIRACULOASE

 

Nepotul unei clujence ce-a relatat cum a fost invitată mătușa lui la o prezentare de produse, ce seamănă foarte mult cu o înșelătorie. 

 

Pai de ex. matusa mea a primit un telefon in care ii spunea cineva ca a primit un cadou de 200 de lei. Dupa aceea a mai primit o invitatie la Hotel Alexis (pe Dorobantilor). Acolo erau 3 indivizi care au organizat o prezentare in sala de conferinte. "Premiul" au spus ca il vor primi la sfarsit si ca pot sa stea doar daca vor. 


Pe tot parcursul prezentarii se insista pe faptul ca pot sa stea sau nu (eu presupun ca pentru a le conferi incredere invitatilor) dar intr-un mod parsiv, anume le atragea atentie ca ei, vezi Doamne, pe timpul lor stau, ca si cum le-ar face o favoare vanzandu-le acele produse.

 

Si au inceput sa povesteasca tot felul de idiotenii. Spuneau ca au mai multe straturi de metal care cumva duce la presiuni mari si automat creste temperatura (fara foc). Lucruri imposibile, dar care suna bine. Si din nou, oala am gasit-o pe internet la 120 de lei - ei o vand cu 750 de lei. Au factura, chitanta, tot, doar ca isi bat joc de oameni batrani care nu isi imagineaza ca cineva poate sa fie asa de fara scrupule.

 

Despre al doilea produs nu am multe detalii (nu am stat pana la sfarsitul prezentarii)”, ne-a relatat clujeanul.

 

Comentarii Facebook