Povestea impresionanta a unui transsexual din Cluj-Napoca. Cum a devenit femeie din barbat!

 

Un barbat din Cluj-Napoca in varsta de 31 de ani a devenit femeie in urma cu doi ani, dupa ce inca de mic era atras de hainele, bijuteriile si pantofii mamei lui.

Sorin R., devenit in urma cu doi ani pe jumatate femeie, este unul dintre cei trei transsexuali pe care Clujul ii are. Acum poarta numele de "Raluca", si este una dintre cele mai cunoscute personaje din comunitatea gay din Cluj.

Cum a decis ca vrea sa fie femeie

"Inca de cand eram mic imi placea sa umblu cu lucrurile mamei mele. Ii imbracam hainele, rochitele, imi placea sa uit la fardurile ei si sa-i port pantofii", povesteste zambind si oarecum nostalgica Raluca.

Lucrurile au decurs normal pana la varsta de 14 ani cand si-a dat seama cu adevarat de drumul pe care vrea sa-l urmeze. Inca de pe atunci, isi dorea cu ardoare sa fie "o femeie adevarata" cu sani, cu maini si picioare feminine.

A reusit sa-si faca prima operatie, de schimbare de sex, in urma cu doi ani. Acum "Raluca" si-a strans bani pentru a-si pune silicoane. Costul acestei operatii este in jur de 1.600 de euro, bani pe care a reusit sa-i adune in decursul a doua luni de zile.

"Familia mea ma intelege foarte bine. Nu ma condamna pentru ceea ce sunt"

 

"Raluca" spune ca se intelege bine cu familia ei, care nu o condamna pentru ceea ce a facut. "Ma inteleg foarte bine cu mama mea. De multe ori stam si povestim, radem, ne intalnim mereu. Pot sa spun ca niciun membru din familia mea nu ma detesta, ba chiar am o relatie foarte buna cu ei. La fel si cu fratii mei", spune aceasta.

In urma cu doar cateva zile au fost anumite neintelegeri intre mai multi membri ai comunitatii gay din Cluj in care a fost si ea implicata. S-a ajuns la Politie, de care "Raluca" se arata foarte dezamagita: "Ei sunt oamenii legii. Ei trebuie sa ne apere, trebuie sa ne respecte drepturile pentru ca si noi suntem tot niste oameni. Cand ne-au bagat in masina de ne-au dus la sectie au vorbit foarte urat cu noi si ne-au injurat. Au facut tot felul de glume proaste pe seama noastra si sincer sa va spun, nu mi-a cazut bine deloc", marturiseste "Raluca" abatuta.

Cum a inceput povestea de dragoste intre ea si iubitul ei

Totul a inceput anul trecut in luna decembrie, intr-un club renumit de gay din Brasov.

Acolo ea dansa. Dupa ce show-ul s-a incheiat, "Raluca" a fost abordata de G. cel cu care este si in prezent. "Ne-am cunoscut in acea seara in care eu dansam in club", spune aceasta.
 

Iubitul ei marturiseste ca o iubeste si ca nu-si doreste o alta fata alaturi de el: "Ne-am cunoscut intr-o seara intr-un club din Brasov. Am ramas peste noapte impreuna. Dimineata cand ne-am trezit, am realizat ca ceva este in neregula, si asta dupa barba. Apoi am vorbit, si am decis sa ramanem impreuna. M-a impresionat foarte tare. E buna la pat. Ce rost are sa stau cu o "fata adevarata" daca nu e buna de nimic? O iubesc mult pe Raluca, pentru ca altfel nu as mai sta cu ea", spune cu zambetul pe buze iubitul "Ralucai".

Acesta mai spune ca familia lui nu stie ca este intr-o relatie cu un transsexual si nici nu ar vrea ca acest lucru sa se afle. "Parintii mei nu trebuie sa stie ce fac eu si mai ales ca am frati mai micuti pe care nu as vrea sa-i implic in povestea asta. E viata mea privata, sunt major si cred ca pot sa fac ce vreau", a incheiat acesta.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook