Bordel pentru homosexuali in Manastur, unde o "sedinta de masaj" costa 130 de lei: "Daca vrei fara prezervativ, scumpule, ridica-te si du-te


Scandalul izbucnit intre doi homosexuali din Cluj, care se acuzau de furt, s-a lasat cu o ancheta a Politiei, in urma careia s-ar fi descoperit un adevarat bordel, ascuns in spatele unui "salon de masaj".

Anchetatorii sustin ca in apartamentul din Manastur "prestau" servicii 12 persoane de orientare homosexuala. Prima plangere depusa la politie a venit de la V.P., casatorit si tata a doi copii. El s-a dus la salon la inceputul lunii aprilie, unde a cautat-o pe Raluca, pe numele real S.R.

"A intrat in casa dar cand a vazut ca in locuinta se mai afla un alt barbat a refuzat sa intretina relatii sexuale pe motiv ca este pudic si ca doreste sa nu mai fie nimeni in apartament. A fost acolo un scandal legat de faptul ca Raluca i-a reprosat lui V.P. ca nu si-a adus prezervativul si ca acest lucru este obligatia clientului. Un astfel de act sexual era taxat cu 130 de lei. La un moment dat, V.P. a mers pana la baie, dar cele doua persoane din apartament i-au sustras din portomoneul din haina suma de 1.100 de lei", a declarat unul dintre anchetatori, sub protectia anonimatului.

Doi dintre homosexuali, S.R. si G.C., sunt cercetati pentru furt calificat. Declaratia celor doi este socanta: "Au spus ca oricum ii furau victimei banii, deoarece stiau ca aceasta are bani multi asupra ei. Ii vom cerceta si pentru prostitutie".

In acelasi apartament, politistii au mai cercetat un furt produs din gelozie. Anchetatorii sustin ca S.V., pe numele de scena "Cleopatra", i-a furat unui "client" telefonul mobil.

"Cleopatra" a fost acuzata de P.N., prietenul ei, ca i-a sustrat telefonul scump, iar pagubitul, un barbat din Bucuresti, s-a prezentat la Politie si a depus o plangere in 5 aprilie. "La intoarcerea din club, P.N. a intretinut raporturi sexuale cu un alt homosexual si nu cu Cleopatra. De aici a pornit scandalul. De suparare, S.V. i-a furat prietenului telefonul", sustin anchetatorii.

"L-am ajutat. I-am scos telefonul de la amanet. Eu am iesit la plimbare pentru a-i lasa se se odihneasca. Nu stiu unde si-a pierdut telefonul", a declarat "Cleopatra" in fata anchetatorilor.

 

Furtul telefonului a degenerat cu un scandal si cu acuzatii de agresiune la adresa politistilor din cadrul Sectiei 4. Citeste mai departe...

 

"Continuarea povestii: Politistii sectiei 4 au descins pe strada Bucegi unde locuia invinuitul. De la domiciliu au fost saltate 6 persoane care erau prezente la acel moment in casa (luate FARA NICIUN MANDAT) si duse la sectie. Baietii au fost intrebati care cu care este combinat, cine este femeia si cine barbatul. O alta intrebare pusa de politisti a fost: "De cand iti plac barbatii?" La raspunsul "De la 14 ani", politistul a replicat: "Deci de atunci iti place p...?" Apelativul "fetitelor" nu a lipsit din gura anchetatorului, spunandu-le asa celor adus la sectie chiar de fata cu toti ceilalti cetateni prezenti in sectia de Politie", a precizat si Lucian Dunareanu, directorul executiv al organizatiei LGBT locale "Be An Angel Romania".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Sorin Roja, cunoscut sub numele de Raluca, sustine ca nu si-a furat clientul. "Sunt transexual si sunt escorta. Lucrez la domiciliu acasa si mi-a venit clientul in casa si a zis hai sa facem anal. I-am spus ca nu fac fara prezervativ. Daca vrei fara prezervativ scumpule, ridica-te si du-te, i-am spus. M-a acuzat dupa o ora ca i-am furat 1.100 de lei. Nu are niciun martor. I-am gasit 400 de lei dupa fotoliu la mine in camera, pe care am vrut sa-i dau inapoi", a povestit "Raluca". 

El nu recunoaste ca in apartamentul din Manastur ar fi un bordel. "Fiecare coleg sta in camera lui. Stau in chirie ca niste studenti. Nu e bordel. Nu fac masaj. In domiciliul ala domnul nu are niciun martor ca i s-au furat banii, iar eu am 11 martori. Eram si cu prietenii mei si erau cei care stateau in casa. Cel care a fost la mine client e gay ca si mine. El ma prindea de penis si imi spunea sa o fac fara prezervativ. M-a tras de par ca sa ii fac lui oral fara prezervativ. S-a suparat si dupa o ora m-a sunat si mi-a spus ca i s-au furat 1.100 de lei. Eu am gasit 400 de lei si i-am spus ca ii dau banii inapoi, dar nu a venit dupa ei", a mai adaugat acesta.

 

"Raluca" recunoaste ca scena s-a petrecut in apartamentul de pe strada Bucegi, unde sustine ca nu este bordel, dar recunoaste ca erau 12 persoane, asa cum admit politistii.

Comentarii Facebook